آشپزی و ...

طرز تهیه جوانه

طرز تهيه ي جوانه

ابتدا گندم ياماش را، شسته.درظرفي ريخته، روي آن آب مي ريزيم

آب درون ظرف را روزانه: تابستان دو بار وزمستان يک بار عوض مي کنيم. مدت زمان جوانه زدن، در تابستان معمولا ۲۴ و زمستان ۴۸ ساعت مي باشد به محض نوک زدن جوانه براي مصرف آماده ااست وبايد آن را در يخچال گذاشت.

جوانه را بايد در همان ابتداي رويش مصرف نمود چون در غير اين صورت تمام محتويات ويتامينه ي خود را از دست مي دهد بنابر اين به محض نوک زدن ، بايد آن را از آب بيرون آورد و در پارچه ي نخي يا در يک سبد ريخت، ۱۲ ساعت که بماند آماده است.

مصرف جوانه ي گندم در رفع بي خوابي، عرق کردن، اختلالات قلبي، آسم ديابت پايين آوردن چربيهاي خون و ... موثر است.

مصرف جوانه عدس وماش در درمان کم خوني توصيه مي شود

جوانه ي گندم مناسب ترين غذا براي صبحانه است نصف فنجان جوانه گندم را آسيا کرده ، يک ليوان شير در ان ريخته ۱۵ دقيقه به آرامي بچوشانيد تا نرم شود .کمي زنجبيل و يک قاشق عسل به آن اضافه کنيد (درصورت تمايل مي توان گلاب، سيب خردشده، گردو يا بادام و فندق يا کنجد اضافه کرد

[ 87/03/17 ] [ 13:16 ] [ شمسی محمد خانی ] [ ]