آشپزی و ...

شنیسل مرغ

طرز تهیه ی شنیسل مرغ

برای تهیه ی شنیسل باید از سینه ی مرغ بدون پوست استفاده کرد 

از هر عدد سینه ی کامل مرغ 2 عدد شنیسل می توان تهیه کردکه به نظر   میرسد برای 2 نفر کافیست

ابتدا فیله ها را جدا کرده هر کدام را جداگانه در میان کیسه پلاستیک قرار داده با گوشت کوب یا بیفتک کوب بکوبید به طوری که پهن و تقریبا نازک شود ولی له وپاره نشود

برای این که شنیسل خوش طعم شود بهتر است که اول قطعات را در مخلوطی از :کمی نمک و فلفل و آب لیموی تازه وزعفران به مدت ربع ساعت بخوابانید تا مزه دار شود

مقداری (3-4ق ) آرد سوخاری  یا نان خشک کوبیده را در ظرفی بریزید2-3عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و باکمی نمک و فلفل خوب با چنگال به هم بزنید

ابتدا قطعات را با آرد آغشته نموده و سپس آنها را در تخم مرغ و دو باره در آرد بغلطانید

ماهی تابه را روی حرارت قرار داده مقداری روغن مایع مخصوص سرخ کردنی در آن بریزید وقتی داغ شد شنیسل ها را در آن بیندازید یک طرف که کامل سرخ شد برگردانید

پیازی را حلقه حلقه کنید و حلقه ها را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده در روغن سرخ کنید ودر اطراف شنیسل مرغ بگذارید

شنیسل قارج و گل کلم نیز به همین ترتیب تهیه می شود فقط کلم را باید اول آب پز کرد

اگر خواستید از تمام قسمتها ی مرغ استفاده کنی اول با 1 لیوان آب و کمی پیاز و نمک وفلفل تکه های مرغ را آب پز کن

 

+ نوشته شده در  87/06/23ساعت 15:10  توسط شمسی محمد خانی  |