آشپزی و ...

حليم بادمجان اصفهان

باز هم دست پختی از اصفهانی های خوب و مهربون

 

 

 

 

 

حليم بادمجان اصفهان براي 4 تا 6 نفر
مواد لازم :
بادمجان 500 گرم گوشت گوسفند 250 گرم پياز 1 قاشق سوپخوري پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
كشك 0.5 فنجان نعناع 2 قاشق سوپخوري برنج 1 فنجان زردچوبه قدري
فلفل قدري نمك قدري
طرز تهيه : بادمجان متوسط باشد , گوشت با استخوان باشد , پياز متوسط باشد , پياز سرخ شده باشد , نعناع سرخ شده يا همان نعناع داغ باشد , برنج تميز شده باشد .
گوشت را با يك عدد پياز , نمك , زرد چوبه و مقداري آب مي گذاريم تا كاملا پخته و له شود سپس بادمجانها را پوست گرفته حلقه جلقه مي كنيم مي شوئيم و در مقداري روغن سرخ مي كنيم , برنج را با گوشت مي پزيم تا كاملا له شود , دو سوم از پياز سرخ شده و گوشت پخته شده استخوانهاي آن را بيرون آورده ايم خوب با گوشت كوب له مي كنيم تا كشدار شود بادمجانها را هم جداگانه مي كوبيم و با گوشت مخلوط كرده كمي خنك شد كشك را به ميزان علاقه شخصي اضافه كرده بهم مي زنيم و در ظرف مي كشيم و روي آنرا با نعناع داغ و پياز داغ تزئين مي كنيم
نكته , اگر حليم داغ باشد و كشك را داخل آن بزنيم كشك در داخل حليم بريده بريده مي شود .

[ 87/08/06 ] [ 10:32 ] [ شمسی محمد خانی ] [ ]